GØR SOM 6000 ANDRE

- Tilmeld dig nyhedsbrevet

... og få mine 4 GRATIS videoer om, hvordan du får mere power, pondus og gennemslagskraft.

Så hurtigt kan du bryde dine vaner

Blog - Bryd vanenLige siden jeg startede med at hjælpe iværksættere, medarbejdere, ledere og sælgere med at bryde vaner og nå deres mål, har jeg hørt et utal af myter om, hvor lang tid det tager at bryde en vane. Her får du hele sandheden:

Måske har du allerede hørt det:
- Det tager 21 dage at bryde en vane
- Det tager 28 dage at ændre en vane
- Det tager 7 uger at få en ny vane

Selv én af Danmarks sundhedsguruer Chris McDonald har for en del år siden leveret et klasseeksempel af misinformation, da han i dette blogindlæg postulerede, at det kan tage helt op til 254 dage at skabe en ny vane. AV!... siger jeg bare!

Så hvad er sandheden?

1. Sandheden er den, at de fleste mennesker har hulens svært ved at bryde deres vaner
2. Sandheden er den, at nogle mennesker kan bryde deres vaner på få dage
3. Sandheden er den, at andre mennesker kan bryde deres vaner på nogle uger
4. Sandheden er den, at der findes mennesker, der får brudt deres vane på få minutter

Det er ikke antallet af dage, der betyder noget. Det er omstændighederne i dit liv, dine holdninger til, hvad der kan lade sig gøre og hvorvidt du tror på det, du tidligere har lært i dit liv er det, der bestemmer, hvor lang tid det tager dig at bryde en vane.

Tror du at det er svært (fordi det er din erfaring), vil en del af dit sind ubevidst lede efter de ting, der kan bekræfte dig i, at det bliver svært. Du vil tale med mennesker, der har den samme erfaring, som du har, du vil gå halvhjertet ind i forsøget på at bryde dine vaner, fordi du inderst inde ved, at det er svært... og på den måde bliver du et offer for din egen selvopfyldende profeti.

Tør du tro på, at det er nemt (uanset hvilke erfaringer du har), og har du tillid til, at det bliver nemt, vil du gøre det samme. Dit sind vil ubevidst lede efter de ting, der bekræfter dig i, hvor nemt det er. Du vil tale med mennesker, der har nemt har ændret deres vaner og du vil træffe en helhjertet beslutning om at bryde dine vaner, fordi du allerede ved, at det kommer til at ske... og på den måde bliver du et "offer" for din egen selvopfyldende profeti.

Det store spørgsmål er derefter: Hvordan bryder du en vane hurtigt?

Det korte svar er: Ring til os fra mandag til fredag imellem kl. 9 og 16 på 50 577 775. Det lidt længere svar er: Deltag på mit Grundlæggende NLP kursus. Her vil du ikke bare få værktøjerne, men du VIL ændre en række uhensigtsmæssige vaner hurtigere, end det de fleste tror er muligt.

Du kan også læse en af de mange bøger, der findes om at bryde vaner. Har du allerede gjort det, ved du godt, hvor det ender.

Der findes en lang række værktøjer, der gør det til en leg at bryde dine vaner. Bare spørg vores kunder. De sidste uger har det kun taget os fra 15 til 120 minutter at ændre vaner som:

- Jeg bliver nervøs, når jeg skal til eksamen
- Jeg kan ikke huske de ting, jeg skal sige, når jeg fremlægger mine projekter
- Jeg har ingen selvdisciplin
- Jeg får ikke udfyldt data i vores interne CMS system
- Jeg når aldrig de mål, jeg har

De fleste bryder ikke deres vaner, fordi de ikke tror på, at det kan lade sig gøre. De mangler værktøjerne eller også prioritere de ikke sig selv så højt, at de bruger penge på det. I stedet for bruger de penge på bl.a. ferie, tøj, koncerter og teaterbilletter, der for en stund kan få dem til at glemme, de uhensigtsmæssige vaner de gerne vil bryde... og det er i sig selv måske bare en vane (?)GØR SOM 6000 ANDRE

- Tilmeld dig nyhedsbrevet

... og få mine 4 GRATIS videoer om, hvordan du får mere power, pondus og gennemslagskraft.

GØR SOM 6000 ANDRE

- Tilmeld dig nyhedsbrevet

... og få mine 4 GRATIS videoer om, hvordan du får mere power, pondus og gennemslagskraft.