Verden er i forandring, og der er ikke noget tidspunkt i verdenshistorien, hvor der er sket lige så store forandringer, som dem der er sket siden Anden Verdenskrig og frem til i dag. Derfor har vi mere end nogensinde før brug for at stå fast i os selv, så vi nemmere og hurtigere kan navigere rundt i de forandringer, der sker omkring os.


Imens mange kun fokuserer på, hvad de skal gøre for at stå fast i sig selv, så glemmer de ofte, hvor meget deres egen energi påvirker deres handlinger (eller mangel på samme), og hvor stor en indflydelse deres energier har på, om de får fuldført deres beslutninger eller ej. 

Uanset om du er bevidst om det eller ej, så er du født med et blåtryk, der fortæller, hvordan du energimæssigt er bygget op fra naturens side af. Det giver en forklaring på, hvorfor du gør, som du gør, hvorfor du enten har modgang eller medgang, og hvad du skal gøre, så du arbejder med dine energier, i stedet for at du måske modarbejde dig selv i forsøget på at opnå det, du ønsker dig.

Når du ved, hvordan du energimæssigt er bygget op, så ved du, hvad du skal gøre for at stå stærkere i dig selv. Du ved også, hvad du skal gøre for at tilpasse dit arbejde, dine arbejdsgange og mængden af dit arbejde, så du får energi af at arbejde, i stedet for at du blive drænet af det.

Vil du vide, hvordan DINE energier er bygget op, så kan jeg lave en rapport til dig, hvor du bl.a. kan læse:

- Hvad du (energimæssigt) kan og ikke kan
- Hvad du skal gøre, så du ikke modarbejder din egen energi
- Hvor du energimæssigt er åben og påvirkelig
- Hvor du står stærkt i dig selv
- Hvordan du tager de rigtige (intuitive) beslutninger hver gang


Rapporter

Rapporten er en PDF fil på 15-20 sider, der bliver sendt til dig på mail. Det tager mig typisk 1-3 hverdage fra du bestiller den, til jeg har lavet den og sendt den til dig. For at jeg kan lave rapporten, skal jeg bruge dit fulde navn, din fødselsdato, dit fødselstidspunkt samt navnet på den by og det land du er født i. 

Du kan læse mere om indholdet af rapporten længeren ned på siden.

 

Knap DKRAP750Knap DKRAP1500

Du bestiller rapporten ved at klikke på enten den grønne eller den guldfarvede "knap", men du kan også betale for rapporten ved at overføre beløbet via MobilePay på 90795. Hvis du betaler via MobilePay, så husk at sende mig en mail med dit fulde navn, din fødselsdato, dit fødselstidspunkt samt navnet på den by og det land du er født i. Mailadressen står nederst på siden.

Hvis du har brug for at gennemgå din rapport sammen med mig, er det også en mulighed. Det kan vi f.eks. gøre via Skype, Zoom eller FaceTime. Hvis du vælger det, så send mig en mail når du har gennemført din betaling, hvor du skriver, hvilke dage der passer dig bedst (mandag, tirsdag, onsdag osv.), og hvilket tidspunkt på dagen (morgen, formiddag, eftermiddag eller aften) der passer dig bedste. Så vender jeg tilbage med et par specifikke forslag til, hvornår vi kan tale sammen.


I rapporten kan du læse om:

- Din energi
- Din energitype
- Din beslutningsstrategi
- Dine energicentre
- Din energiprofil

Din energi
Din energi fortæller, hvordan energifeltet i og omkring din krop virker. Når du kender din energi, ved du bl.a., om du tiltrækker energierne omkring dig, om du skubber dem væk, om du har meget energi til din rådighed, eller om du skal passe på den mængde af energi, du har.

Din energitype
Vi er alle forskellige, og derfor er det også forskelligt, hvilken type energi, vi har. Nogle har så meget energi, at de stort set kan knokle på i døgndrift, imens andre kun har energi til at arbejde hårdt og fokuseret i en kortere eller længere periode. Der er dem, der hurtigt opnår det, de ønsker sig, når de presser på, ligesom der er dem, der går i stå, hvis de presser på. Hvilken energitype du har, og hvad du skal gøre for at møde dig selv med den energitype, du har, det får du svaret på i rapporten. 

Din beslutningsstrategi
De fleste mennesker har lært, at de skal tænke sig til en løsningen, før de træffer et valg eller tager en beslutning. Hvis den metode virkelig var så effektiv, ville vi alle nå de ting, vi satte os for, men det er ikke alt, du kan tænke dig til. Hvis du istedet for begynder at mærke efter i dig selv, vil du opdage, at din krop hver dag fortæller dig, hvad der er det rigtige for dig at gøre, og hvad du ikke skal gøre.

Det er forskelligt for os alle, hvordan vores krop kommunikerer til os, og for at tage de rigtige valg og træffe de rigtige beslutninger, har du brug for at vide, hvordan DU gør det. Det fortæller din beslutningsstrategi, og når du kender den (og følger den), er det slut med at være i tvivl, om de beslutninger du tager.

Dine energicentre
Du har flere forskellige energicentre i din krop. I nogle af centrene har du måske meget energi, og derfor står du stærkt i dig selv i de centre. I andre af dine energicentre er der måske ikke ligeså meget energi, og derfor er du mere åben og påvirkelig overfor andre mennesker og de energier, der er omkring dig. Når du ved, hvordan dine energicentre er bygget op fra naturens side af, bliver det lettere at forstå dig selv, og hvorfor du gør, som du gør.

Din energiprofil
Din energiprofil er den personlighed, du har, som du identificerer dig med. Når du kender din energiprofil, vil du forstå, hvad det er i din personlighed, der gør, at du enten modarbejder dig selv, eller hvad det er, der gør, at du har nemt ved at opnå det, du ønsker dig. Når du er bevidst om, hvad det er, du gør, er det nemmere at forstå, hvorfor du gør, som du gør, og hvad du skal gøre, for at ændre det, hvis det du gør, det modarbejder dig i at opnå det, du ønsker dig. 
  
Vil du vide, hvordan DINE energier er bygget op, kan du bestille rapporten her:

 

Knap DKRAP750Knap DKRAP1500

Rapporten er en PDF fil på 15-20 sider, der bliver sendt til dig på mail. Det tager typisk 1-3 hverdage, fra du bestiller den, til jeg har lavet og sendt den til dig. 

Du bestiller rapporten ved at klikke på enten den grønne eller den guldfarvede "knap", men du kan også betale for rapporten ved at overføre beløbet via MobilePay på 90795. Hvis du betaler via MobilePay, så husk at sende mig en mail med dit fulde navn, din fødselsdato, dit fødselstidspunkt samt navnet på den by og det land du er født i. Mailadressen står nederst på siden.

Til toppen