Uanset hvad du ønsker dig, er der en række forudsætninger, der skal være på plads, for at du kan opnå det. Ingen af os er ens, og derfor er der ikke én løsning, der virker for os alle.
Imens de fleste kun fokuserer på deres handlinger, hvis de har svært ved at opnå det, de ønsker sig, eller hvis de sidder fast undervejs, så ligger løsningen ofte et andet sted. Mange er ikke klar over, hvor meget deres handlinger (eller mangel på samme) er påvirket af deres tanker, ligesom de heller ikke ved, hvor stor indflydelse deres egne energier har på det, de gør.

Uanset om du er bevidst om det eller ej, er du født med et blåtryk, der fortæller, hvordan dine energier er bygget op fra naturens side. Det fortæller, hvor du er påvirkelig og hvor du energimæssigt står stærkt i dig selv. Det giver en forklaring på, hvorfor du enten har modgang eller medgang, og hvad du skal gøre, så du arbejder med dine energier, istedet for at du måske modarbejde dig selv i forsøget på at opnå det, du ønsker dig.

Vil du vide, hvordan DINE energier er bygget op, kan du bestille en rapport her, hvor du bl.a. kan læse:

- Hvad du SKAL gøre, for at du ikke modarbejder din egen energi
- Hvor du energimæssigt er åben og påvirkelig
- Hvilke energicentre du står stærkt i
- Hvordan du bedst interagere med verden omkring dig
- Hvordan du tager de rigtige beslutninger hver gang

Rapporter

Rapporten er en PDF fil på 15-20 sider, der bliver sendt til dig på mail. Det tager typisk 1-3 hverdage fra du bestiller, til du får den leveret. For at jeg kan lave rapporten, skal jeg bruge dit fulde navn, din fødselsdato, dit fødselstidspunkt samt navnet på den by og det land du er født i. Husk at send dem til mig når du bestiller din rapport!

Har du brug for at gennemgå din rapport sammen med mig fysisk i Måløv eller online, så du ved, hvordan du fremadrettet skal arbejde videre med dine energier, er det også en mulighed.

 

Knap DKRAP750Knap DKRAP1500

Hvis du vælger at få en times personlig sparrring med mig, så sender jeg dig en mail, når du har gennemført din bestilling, så vi sammen finder et tidspunkt, der passer og begge. Samtalen kommer enten til at foregå hos mig i Måløv eller online via Zoom, Skype eller FaceTime (valget er dit). 

Beløbet overføres via MobilePay på 90795. Husk at sende mig en mail med alle de relevante informationer, så jeg ved, at du har indbetalt beløbet.


Rapporten fortæller om:

- Din energi
- Din energitype
- Din beslutningsstrategi
- Dine energicentre
- Din energiprofil

Din energitype
Din energitype fortæller, hvordan energifeltet i og omkring din krop virker. Når du kender din energitype, ved du bl.a., om du tiltrækker energierne omkring dig, om du skubber dem væk, om du har meget energi til rådighed, eller om du skal passe på den energi, du har.

Din beslutningsstrategi
De fleste mennesker har lært, at de skal tænke sig til en løsningen, før de træffer et valg eller tager en beslutning. Hvis den metode virkelig var så effektiv, ville vi alle nå vores drømme og mål, men det er ikke alt, du kan tænke dig til. Hvis du istedet for begynder at mærke efter i dig selv, vil du opdage, at din krop hver dag fortæller dig, hvad der er det rigtige for dig at gøre, og hvad du ikke skal gøre.

Det er forskelligt for os alle, hvordan vores krop kommunikerer til os. For at tage de rigtige valg og træffe de rigtige beslutninger, har du brug for at vide, hvordan DU gør det. Det fortæller din beslutningsstrategi. Når du kender den og følger den, er det slut med at tage alle de forkerte beslutninger.

Dine energicentre
Rundt omkring i kroppen har du en række energicentre. I nogle af centrene har du måske meget energi, og derfor står du energimæssigt stærkt i dig selv der. I andre af dine energicentre er der ikke ligeså meget energi, og derfor er du åben og påvirkelig overfor andre mennesker og de energier, der er omkring dig. Når du ved, hvordan dine energicentre er bygget op fra naturens side af, bliver det lettere at forstå dig selv, og hvorfor du gør, som du gør. Det fortæller dig også, hvor du står stærkt i dig selv, og hvad du skal være opmærksom på, så du ikke modarbejder dig selv.

Din energiprofil
Din energiprofil er den personlighed, du har, som du identificere dig med. Når du er bevidst om din energiprofil, vil du forstå, hvad det er i din personlighed, der gør, at du enten modarbejder dig selv eller har nemt ved at opnå det, du ønsker dig. I modsætning til det mange tror, så kan den del af dig ændres, hvis den ikke gavner dig, når du arbejder på at opnå det, du drømmer om.

Er du nysgerrig efter at vide mere, inden du bestiller rapporten, så kan du i denne video se et eksempel på, hvordan nogle af energicentrene kan være bygget op.  Vil du vide, hvordan DINE energier er bygget op, kan du bestille rapporten her:

 

Knap DKRAP750Knap DKRAP1500

Rapporten er en PDF fil på 12-15 sider, der bliver sendt til dig på mail. Det tager typisk 1-3 hverdage fra du bestiller, til du får den leveret. For at jeg kan lave rapporten, skal jeg bruge dit fulde navn, din fødselsdato, dit fødselstidspunkt samt navnet på den by og det land du er født i. Husk at send dem til mig når du bestiller din rapport!

Beløbet overføres via MobilePay på 90795. Husk at sende mig en mail med alle de relevante informationer, så jeg ved, at du har indbetalt beløbet.

Til toppen