Michael er ikke bare sparringspartner for ledere. Han er også underviser, bestsellerforfatter og en foredragsholder med mere end 10.000 timers træning i bagagen foran et LIVE publikum.

Har I brug for et foredrag, kan du forvente at I bliver inspireret, motiveret og involveret, når I booker Michael til et foredrag - samtidig med at I kan gå hjem med nogle værktøjer, der kan anvendes direkte i hverdagen. Nogle af de foredrag, du/I kan booke lige nu er:

Foredrag Følg dit hjerteForedrag: Følg dit hjerte
Hvis du/I gerne vil bryde fri af de tanker, der fastholder dig/jer i de samme mønster, og i stedet for bruge jeres intuition, følge jeres hjerte og endelig få det liv og de resultater I har drømt om, så er det dette foredrag I skal booke:

Mange menesker har prøvet på at følge deres hjerte og være tro mod sig selv, men ofte falder de tilbage i de samme gamle mønstre igen, fordi de ikke havde de rigtige redskaber, eller fordi de lader fornuften tage over i stedet for at lytte til deres intuition.

På dette foredrag fortæller Michael, hvordan man kombinerer sine tanker og handlinger med de energier der flyder i kroppen, så man åbner op for sit fulde potentiale, uden frygt, fornuft eller flinkeskole.


Foredrag Vilje kommer indefraForedrag: Vilje kommer indefra
Uanset hvilken jobfunktion man sidder i, hvor der er brug for at motivere andre mennesker, er "Vilje komme indefra" det, du har brug for. Her får I indblik i:

- Hvad succes er
- Hvorfor de fleste mennesker ikke nå deres mål
- Hvordan I genfinder viljen
- Hvorfor det ikke er nok at håbe, ønske og drømme
- De 4 ting, der er essentielle for, om du/I kommer til at lykkes
- Hvordan man tager kontrollen over sin egen situation og skaber resultaterne!

Foredraget er set af flere tusinde mennesker rundt omkring i landet. Både iværksættere, medarbejder, ledere, sælgere og "helt almindelige mennesker" vil på dette foredrag få ændret deres syn på, hvor meget de har mulighed for at påvirke, når de starter med dem selv.


Foredrag Saadan vender duForedrag: Sådan vender du begrænsninger til muligheder
Vidste du, at de begrænsninger, som mange mennesker kæmper med, de kan ændres til muligheder på mindre end én halv time?

"Sådan vender du begrænsninger til muligheder" er et foredrag med Michael, hvor I får essensen af mere end 18 års erfaring med ændring af begrænsninger, holdninger og overbevisninger.

I får:
- Forklaringen på, hvorfor nogle mennesker kun ser begrænsninger
- Mentale værktøjer til at flytte jeres eget fokus
- 6 forskellige måder at ændre begrænsninger til muligheder
- Simple teknikker til at ændre holdninger og overbevisninger
... og meget mere!

Hvis I er klar, så pak pen, papir eller din bærbare computer, så I er klar til det inspirerende foredrag: Sådan vender du begrænsninger til muligheder.

Har du brug for mere information, et oplæg eller er du nysgerrig efter at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os via mail, ligesom vi kan kontaktel alle hverdage kl. 9.00 - 16.00 på tlf. 50 577 775.Til toppen