Handels- og abonnementbetingelser
For at handle i vores webshop kræver det, at du accepterer følgende vilkår: Michael Kold aps har ret til at gemmer de oplysninger, der er nødvendige for at vi kan gennemføre din bestilling - det vil sige navn, adresse, telefonnummer, e-mail og hvilke varer du har købt. Disse oplysninger opbevares i vores database, for at vi kan yde en tilfredsstillende kundeservice, hvis der skulle ske fejl med din ordre undervejs.

Vær opmærksom på at Michael Kold aps beskytter samtlige informationer omkring webshoppens kunder efter højeste standard. Ingen personlige oplysninger der registreres i webshoppen, vil på noget tidspunkt blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredje part.

Brugsaftale
Digitale produkter og abonnementer, der købes, er udelukkende henvendt til dig personligt og de må kun benyttes af dig og din husstand. Enhver form for deling, videresalg, kopiering, distribuering eller udlån af digitale produkter og abonnementer er forbudt, ligesom det heller ikke er tilladt for dig eller tredje part at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Som kunde er det dig, der har ansvaret for at det købte materiale ikke videregives til tredje part.

Køb af digitale produkter eller abonnementer hos Michael Kold aps inkluderer 1 licens. Købte online-produkter kan downloades max. 3 gange indenfor 30 dage efter køb. Ved afmeldelse af et abonnement, vil det ikke længere være muligt for dig at få adgang til abonnementets indhold, når abonnementsperioden er ophørt. Derfor er det dit ansvar at downloade indholdet af et abonnement, inden udløb af en abonnementsperiode.

Alle digttale produkter og indeholdet i abonnementer er omfattet af loven om ophavsret. Disse er udviklet, skrevet, layoutet, produceret og distribueret af Michael Kold aps. Ønsker du at anvende de købte digitale produkter eller indholdet i et abonnement til undervising, kan dette ske ved at lave en skriftlig aftale med Michael Kold aps inden undervisningen finder sted.

Abonnementsaftaler
For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes via email.

Som køber modtager du en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet, og abonnementet kan opsiges når som helst ved at skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller ved at du logger dig ind på din konto og selv stoppe abonnementet. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil du ikke længere blive faktureret eller opkrævet yderligere abonnement. Fakturaer, der allerede er udsendte, skal dog stadig betales.

Ønsker du at forny eller ændre det kreditkort, der anvendes til betaling af abonnementet, gøres det ved at benytte det link, der findes i den faktura, som du modtager ved din tilmelding.

Levering
Michael Kold aps sørger for at levering af fysiske produkter i shoppen sker via Post Danmark. Alle produkter i vores webshop er titler, vi har liggende på lager, hvilket betyder, at du vil modtage din bestilling 1-4 dage efter, vi har modtaget den. Dette forudsætter dog, at Post Danmark overholder dag-til-dag levering.

Ved levering af digitale produkter og abonnementer vil leveringen ske i løbet af få minutter, men i særlige tilfælde kan der gå op til fem hverdage. Levering af digitale produkter og abonnementer sker ved download via link, som du får tilsendt i en email.

Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark på levering af fysiske produkter, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Michael Kold aps kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Michael Kold aps naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage.

Betaling
I vores webshop modtager vi betaling med Dankort, VISA-Dankort og MasterCard . Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Michael Kold aps krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Reklamationsret
Michael Kold aps yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke digitale produkter, abonnementer, kurser og uddannelser. Den dækker heller ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Michael Kold aps indenfor 2 måneder (Beregnet fra den dag varen er modtaget). Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Michael Kold aps returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til Michael Kold aps på tlf. 50 577 775 alle hverdage imellem 9 og 16 eller på vores mailadresse, der står nederst på siden. 

Varereturnering foregår til den adresse, der står nederst på siden - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, vil du få det fulde beløb af købesummen refunderet. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Michael Kold aps har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''.

Til toppen