Michael's korte power meditationer er en unik kombination af meditation, inspiration og mentaltræning, der har til formål at hjælpe dig med at nå dine mål hurtigere.

Prisen for meditationerne på 8 minutter er 50 kr. og 75 kr for dem, der varer 15 minutter. Alle meditationerne kan høres uafhængig af hinanden, eller de kan bruges som et supplement til bøgerne Følg dit hjerte og Den spirituelle leder.

Stop dine tanker
01 Stop dine tankerFormålet med denne 8 minutters power meditation er, at guide dig til at stoppe op og skubbe dine uønskede eller uhensigtsmæssige tanker væk, så det er dig, der bestemme over dine tanker - og ikke omvendt. Hør en smagsprøve på meditationen eller køb den her.


Ændre dine tanker
01 Aendre dine tankerEn af de ting, der dræner kroppen allermest for energi, er vores tanker. I denne 15 minutter lange power meditation bliver du guidet til at ændre de tanker, der ikke gavner dig, så du får mere energi. Hør en smagsprøve på meditationen eller køb den her.


Få det sagt
02 Faa det sagtHvis du af og til har svært ved at få sagt det, du gerne vil, kan denne 8 minutters guidet power meditation hjælpe dig i dit arbejde med at åbne op for energicentret i din hals, så det bliver nemmere at få det sagt. Hør en smagsprøve på meditationen eller køb den her.


Tænk før du taler
02 Taenk for du talerHvis du er bedre til at tale, end du er til at lytte, så invester i denne 15 minutters power meditation, hvor du bliver guidet til at åbne dine ører mere op og lukke munden mere i. Hør en smagsprøve på meditationen eller køb den her.


Mærk dig selv
03 Maerk dig selvNogen mennesker er så meget i deres hovede, at de glemmer, hvor vigtigt det er at mærke sig selv. I denne 8 minutters power meditation bliver du guidet ned i kroppen, så du kan mærke dig selv mere. Hør en smagsprøve på meditationen eller køb den her.


Åben dit hjerte
03 Aaben dit hjerteVil du gerne åbne dit hjerte, men ved du ikke, hvordan du gør det, så hjælper denne meditation dig videre. Her bliver du guidet til at åbne mere op for dit hjerte. Hør en smagsprøve på denne 15 minutters power meditation eller køb den her.


Stol på din intuition
04 Stol paa din iintuitionMange mennesker ved  godt, at de skal stole på deres intuition, men de gør det ikke. Vil du være bedre til at stole på din intuition, så får du hjælp til det i denne 8 minutters guidet power meditation. Hør en smagsprøve på meditationen og køb den her.


Tro på dig selv
04 Tro paa dig selvFormålet med denne 15 minutters power meditation er at guide dig, så du kommer i kontakt, med den du er inderst inde, så det bliver lettere for dig at stå fast og tro på dig selv. Hør en smagsprøve på meditationen og køb den her.


Åben for at modtage
05 Aaben for at modtageHvis du ikke føler, du er god til at tage imod, når andre giver dig komplimenter, ros eller anerkendelse m.m., hjælper denne 8 minutters power meditation dig med at åbne op, så du bliver bedre til at tage imod. Hør en smagsprøve på meditationen og køb den her.


Tag beslutningen
05 Tag beslutningenHar du svært ved at træffe beslutninger, bliver du i denne 15 minutters power meditation guidet til at komme kontakt med din indre power og din viljestyrke, så du lettere kan træffe beslutninger. Hør en smagsprøve på meditationen og køb den her.


Slip modstanden
06 Slip modstandenJo mere modstand du får, jo mere er der brug for at du giver slip og kommer i flow. I denne 8 minutters power meditation bliver du guidet til at give slip på den modstand, der kommer, så du får lettere ved at komme i flow. Hør en smagsprøve på meditationen og køb den her.


Tilgiv dig selv
06 Tilgiv dig selvDe fleste mennesker ved godt, at deres liv blver nemmere, når de tilgiver sig selv, men de gør det ikke. Igennem 15 minutter bliver du i denne power meditation guidet til at tilgive dig selv helt indefra, så du får glæden tilbage igen. Hør en smagsprøve på meditationen og køb den her.

Skab dit eget held
07 Skab dit eget heldDu kan vente på, at heldet indfinder sig, eller du kan skabe det selv. I denne power meditation bliver du guidet til at finde ud af, hvordan du skaber dit eget held. Meditationen varer 8 minutter. Du kan høre en smagsprøve på den og købe den her. 


Stå i dit lys
07 Staa i dit lysFormålet med denne 15 minutters power meditation er at guide dig til at se og mærker, hvem du er, og hvordan det er at stå i dit eget lys. Hør en smagsprøve på denne 15 minutters meditationen og køb den her.


Meditationerne er ment som et supplement til at understøtte det fysiske, mentale eller energimæssige arbejde, du laver, når du arbejder på at opnå eller udleve de drømme og mål, du har. Alle meditationerne er lavet, så de passer til den energimæssige frekvens, som hvert enkelt energicenter i din krop vibrerer på.


Det siger andre om meditationerne:

“Jeg har købt seks af dine meditationer, som min datter og jeg bruger hver dag, og det flytter jo nærmest bjerge. Tusind tak. Du gør en forskel.”
- Hanne Christoffersen

“Jeg har de fleste af dine meditationer, og jeg er vild med dem, og med den dejlig virkning de har på mig. Jeg bliver glad og positiv af det, og mine tanker bliver helt stille.”

- Hanne S. Christoffersen

“Jeg har haft god nytte af de to meditationer, jeg købte af dig. De er meget powerfulde.”
- Jan F. Hansen

“Du laver nogle fantastiske meditationer. Jeg har aldrig været speciel god til at give slip og bare være lige dér, hvor jeg er, men din stemme, og den måde du fremfører meditationerne på gør, at jeg ikke kan andet end at lade mig blive ført med.”
- Karen Gade

Til toppen