Vores kunder er kernen i alt det, vi foretager os. Derfor er vores mål at opretholde din tillid og tro til os ved at behandle dine personlige oplysninger, sådan som det er beskrevet i EU's persondataforordning, der trådte i kraft den 25.05.18.Herunder finder du informationer om, hvordan vi håndterer de personlige oplysninger, vi indsamler om dig, og hvordan vi bruger dem. Vores privatlivspolitik er skrevet med dig i tankerne, og hvordan den gælder for dig, det afhænger af, hvordan du interagerer med os. Hvis du f.eks.:1. Køber du et produkt, et kursus, en uddannelse eller en service hos os, bruger vi de oplysninger, du giver os, for at vi kan behandle din ordre, modtage betaling og levere kundeserviceydelser til dig.2. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, bruger vi oplysningerne til at sende dig nyheder, videoer og inspirerende artikler, om det der interesserer dig.3. Kigger på vores hjemmeside, bruger vi ikke cookies, så uanset hvilke handlinger du foretager dig på siden, er det kun dig, der ved det.Vi indsamler og lagrer forskellige typer af oplysninger om dig, når du opretter en konto, foretager et køb, eller når du anvender vores nyhedsbrev, apps eller sociale medier.

I de tilfælde hvor du har givet dit samtykke, bruger vi oplysningerne til at sender vi dig informationer og tilbud om kommende kurser, uddannelser, produkter eller ydelser. Enten via email, push-notifikationer, SMS eller på de sociale medieplatforme. Vi bruger dem også til at dele nyheder med dig, til markedsføringsformål og hvad der iøvrigt kræves ifølge lovgivningen.

Ingen af de personlige oplysninger der registreres hos os, vil på noget tidspunkt blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredje part.Hvilke oplysninger har vi - og hvor kommer de fra?

Når du foretager et køb eller opretter en konto, indsamler vi din oplysninger, du giver os - det vil sige navn, adresse, telefonnummer, e-mail, hvilke varer du har købt, in IP adresse og lokation.Når du benytter de sociale medier og lægger informationer op på de sociale medie-platforme, vil de sociale medier dele disse oplysninger om dig med os.

Dine valg og rettigheder

I de tilfælde hvor du har givet os dit samtykke, kan du trækket det tilbage igen. Det gør du på denne måde:Email:
Send os en email eller afmeld dig i bunden af én af de emails, du har modtaget fra os.Apps:
Her kan du afmelde lokaltionssporing og push-meddelelser på din enhed ved at slå lokaltjenester fra og ved at stoppe pushbeskederne. Push-beskederne kan også slås fra i øverste højre hjørne af app’en under “Notifications”. 


Sociale medier:
Ved at afmelde dig vores side i mediet.Hvis du ønsker, at vi skal slette de oplysninger, vi har lagret, er du altid velkommen til at kontakte os via nail eller på tlf. Det er også muligt at protestere mod vores behandling af dine oplysninger, ligesom du har mulighed for at modtage en kopi af de oplysninger, vi har gemt. Føler du, at at der skal ske ændringer eller rettelser i de oplysninger, du har givet os, er du altid velkommen til at få det rettet ved at kontakte os. 


Kontakt os

Har du spørgsmål til dette, er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på denne side.


Til toppen