Der er ikke noget tidspunkt i menneskehedens historie, hvor der har været lige så store forandringer, som dem vi har været igennem fra andenverdenskrig og indtil i dag. Mange af de ting vi tog for givet for bare få år siden har ændret sig.

Danmark er et velfærdssamfund. Ihvertfald hvis man skal tro de politikere, vi har valgt ind på Christiansborg. Velfærd stammer fra gammel nordisk "at fare vel", der betyder, at man har en god rejse, men hvor god har rejsen egentlig været de sidste mange år?

Vi lever i paradoksernes tid. Aldrig har vi haft så mange penge imellem hænderne, som vi har i øjeblikket, vi har vundet titlen som verdens lykkeligeste befolkning flere gange og alligevel er der flere og flere, der går ned på grund af stress, press og mangel på energi.Artikel i ALT for damerne. Juni 2017

I forbindelse med en seks siders artikel om, hvordan man kommer styrket ud af et nederlag, blev jeg brugt som ekspert. Her kom jeg bl.a. med syv gode råd til at håndtere en afvisning. Du kan læse en del af artiklen her.

WOW! Det er altså helt fantastisk det her. Jeg kan slet, slet, slet ikke få armene ned. 100.000 mennesker følger nu med på min Facebook side. Er du én af dem, så får du lige et KÆMPE kram herfra. Tusind tak!

De er der alle steder: Citaterne, teksterne, opslagene, billederne og videoerne, der indeholder små positive bekræftelser (eller affrimationer om du vil), der minder os om, hvad vi “burde” gør, og hvordan vi “burde” tænke. Spørgsmålet er bare, om de virker, eller om det hele i virkeligheden er fup og fidus...

Igennem dit liv har du måske erfaret, at du ikke er god nok, stærk nok, køn nok, flittig nok, disciplineret nok, rig nok, høj nok eller måske hurtig nok. Men bare rolig. Du behøver ikke at være nogle af delene. Du er dig, og du er præcis sådan, som du skal være, når du stopper med at sammenligne dig med andre.

Formålet med den danske folkeskole er bl.a. at forbereder eleverne til videre uddannelse og giver dem lyst til at lære mere, gør dem fortrolige med dansk kultur og historie og giver dem forståelse for andre lande og kulturer.

Ja. Det er altså ret vildt det her! 50.000 mennesker følger nu med på min Facebook side, hvor de hver dag får deres daglige inspiration. Tusind tak til alle jer, der følger med, deler, liker og kommenterer derinde. Det er SÅ fantastisk!!!!

Jeg har talt med, studeret og taget ved lære af mange succesfulde mennesker over de sidste 18 år. Jeg har trænet, undervist og hjulpet tusindvis af mennesker med at opnå det, de ønsker sig, ligesom jeg selv har nået en lang række af de mål, jeg selv har sat mig igennem livet.

Da jeg var i midten af tyverne, turde jeg ikke tale med fremmede mennesker. Jeg turde ikke spørge en sød pige, om hun ville med ud på en date og jeg var rædselsslagende ved tanken om, at skulle stå foran en forsamling af mennesker og tale.

Du ved det sansynligvis allerede: Børn gør ikke det, de får af vide, de skal gøre. De gør det, de ser (og hører) deres forælde gør. Mange mennesker tænker ikke i hverdagen over de ord, de bruger, når det taler med deres børn, men ord har en større betydning, end det de fleste tror.

Vi ved det godt alle sammen: Der er ingen, der gider at være sammen med nogen, der konstant brokker sig. Det er energidrænende at være i selskab med mennesker, der kun kan fokusere på det negative og alligevel er verden fuld af dem.

Det er med en smule kildren i maven, at jeg skriver dette blogindlæg, for jeg har taget en STOR beslutning!

I de sidste 16 år har jeg lovet mig selv, at hvis der kom en dag, hvor jeg kunne mærke, at jeg skulle lave noget andet, end det jeg gør i dag, så er det tid til at sadle om. Tiden er kommet og derfor har jeg valgt at lukke mine NLP uddannelser ned.

Livet har mange lektioner, som vi hver især skal lære. Imens nogen mennesker laver de samme fejl igen og igen, uden at lære noget af det, så er der syv ting, som mange succesfulde mennesker har prøvet af og som de derfor har valgt, at de aldrig vil gøre igen. Det er:

Når du undskylder, er det ofte fordi, at du bekymrer dig alt for meget om, hvad andre mennesker tænker. Det kan også være fordi, at du har brug for at give en forklaring på, hvorfor du gør, som du gør, fordi du erfaringsmæssigt ved, at det måske passer med de forventninger, som andre har til dig, eller den situation I befinder jer i.

Igennem de mere end 20 år, hvor jeg har arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer, har jeg gang på gang hørt en lang række sjove, interessante eller ligefrem dårlige undskyldninger.

For at være helt ærlig: Jeg har ikke altid troede på mig selv. Jeg har igennem en årrække være den introverte type, der ikke turde spørge pigerne, om de ville med på date. Jeg gemte mig ofte bag andre, så jeg ikke fik alt for meget opmærksomhed og selv da jeg startede min egen virksomhed , turde jeg ikke at tale med mange af mine kunder.

Der er ingen af os, der går igennem livet uden at opleve modgang. Selv om det ofte er forskelligt, hvilken modgang vi får, er det måden, vi tænker på, der afgører, om vi holder os selv oppe, eller om omstændighederne i vores liv får os ned med nakken.

I midten af december kunne du sende mig en video, hvis jeg skulle hjælpe dig med dit nytårsforsæt for 2016. Det blev Morten, Lone og Kristian, der er valgt ud som de tre deltagere. Du kan følge dem hver uge på min Facebook side og på YouTube.

Til toppen