"Michael Kolds lille bog er en fornuftig og ganske enkel tilgang til problematikken: Hvordan får jeg taget hul på store opgaver og drømme i mit liv."
- Magasinet Psykologi

"Der findes mange selvhjælpsbøger om at skabe positive forandringer for sit liv, men denne allegori med 'elefantspisningen' virker forfriskende og anderledes."
- Lektør Carsten Güllich-Nørby

"Bogen kan anbefales, hvis du har brug for et skub til at komme i gang med at få spist dine egne elefanter i hverdagen."
Amine.dk

Sådan spiser du en elefant, er en historie om nogle mennesker, der kæmper for at komme i gang med at spise nogle af de elefanter (opgaver), de udsætter gang på gang. For at lykkes med at indtage deres elefanter på den mest delikate måde, sender de bud efter en gammel kok. Han er en mester i at tilberede elefanter og ved derfor, hvilke ingredienser man kan anvende for at undgå at deres elefanter bliver uspiselige, så de vokser sig større og bliver uoverkommelige at gå i gang med at indtage. Igennem bogens enkle historie, giver den gamle kok menneskerne den opskrift, de kan anvende, så de kan få spist de elefanter, der har hobet sig op.

Sådan spiser du en elefant, er en sjov lille historie, der fortæller helt præcist, hvordan du kan komme i gang med at handle på opgaver, projekter eller mål, som du ikke er kommet i gang med endnu. "Elefanter", der bare ligger og venter på at blive spist én gang for alle. Klik her for at få alle listerne (PDF), så du er fri for at skrive i bogen!knap1-graa
knap2-kob-bogen-saxo
knap2-kob-bogen-itunes

Følg mig her:

Følg mig på Facebook: