2 grunde til at thai dating er noget for dig

Selvom det er utrolig tabu-belagt i Danmark, og der er sin del mennesker der vender sig og kommer med dømmende holdninger til voksne mennesker der har interkulturelle forhold, så er der faktisk et utal af sunde ting forbundet med at spice sit liv lidt op med eksempelvis thai dating

Man hører det ofte fra unge der lige er blevet færdige med gymnasiet: Det der med at komme ud i verdenen, og bare opleve andre kulturer, der er virkelig noget der har ændret mig og mit syn på hvordan hele verdenen er skruet sammen. 
Og der er da også noget om snakken, når man oplever nye kulturer – om det er på datingscenen eller ej – så udvider man også sine horisonter og sin evne til at bearbejde kulturindtryk og til at kunne se verdenen med andre slags briller på – og det er noget der er utroligt mange enlige mænd i Danmark, der kunne gavne af. 

Det er nemlig sådan, at Danmark aldrig har haft så mange enlige mænd som vi har i disse tider. Det har været så meget oppe og vende i medierne at DR har lavet en hel artikelserie om det. Tænk nu bare, hvis det hele kunne løses, ved at søge mod de varmere himmelstrøg efter kys og kærlighed – for de ser uden tvivl ud til at virke, for de mange voksne mænd der har fundet kærligheden sådan. 

Hvis du måske går og overvejer om det der med multikulturel dating er noget for dig, men du er lidt usikker på om det virkelig er dig – så finder du to gode grunde til at det netop er noget for dig herunder. 

At rejse er at leve

Er nok et citat du ikke havde regnet med at læse her, men der er noget om snakken. Når man vælger at gå ud og få en mere kulturel kone eller kæreste, så kommer man også bare mere ud og rejse – om det er fordi det nye kulturelle indspark vækker en rejselyst i folk, eller om det er fordi parrene leder efter et fælles kulturelt standpunkt er ikke til at sige – men én ting vi kan slå fast er; det er sundt at komme ud. 

Verdensmænd lever længere

En af de ting som DRs artikler satte enormt meget fokus på, var at enlige mænd som oftest også døde unge – dermed må interkulturel dating være en vitampille for sjælen. Kommer du ud og får rystet de gamle tanke- og vanemønstre af dig, er chancerne også at du får et gladere og mere komplet liv.

6 tanker om “2 grunde til at thai dating er noget for dig

 1. Hej med jer, – Michaelkold.dk
  Det er så inderligt godt 😛
  Dbh, Matheo

 2. Michaelkold.dk Hawdy, Det er dejligt at se at i kommer med flere og flere nyheder 😀
  Albert

 3. Michaelkold.dk – Hej,
  Det sku lækkert Venlig hilsen, Anna

 4. Howdi, Michaelkold.dk
  Interessant!
  Fortsat god aften, Magnus S. W.

 5. Heej – Michaelkold.dk Du skriver virkelig gode artikler, jeg vil følge med løbende. Kærligst. Ellen

 6. Hullehøj, Michaelkold.dk
  Der kunne godt bruges en lille smule tid på komma her.. Med venlig hilsen, Benjamin E.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *