3 grunde til at vælge Din Tandlæge i Vanløse

Tandlægeskræk er en meget udbredt skræk i befolkningen. Dog kan vi ikke komme uden om behovet for at komme til tandlægen, for at blive tjekket op på dine kostbare tænder og få behandlet dem godt, så dine tænder holder sig sunde og raske. Derfor har vi hos Din Tandlæge i Vanløse fokuseret på at skabe en tandlæge klinik, som har fuld fokus på at skabe trygge rammer for vores patienter, samtidig med at vi giver behandling af høj kvalitet. Vi giver dig herunder 3 skarpe grunde til at vælge vores klinik i Vanløse. Læs derfor med her, eller gå ind på vores hjemmeside på tandlaege-vanlose.dk og læs mere om vores behandlinger og book en tid i dag. 

1. Tryghed og omsorg

Vores fokus er på at skabe trygge rammer for vores patienter, med særligt fokus på patienter med tandlægeskræk. Vi har derfor et tillidsvækkende personale, som møder dig med et smil, og som vil gøre deres bedste for at gøre dit besøg hos os så behageligt som muligt. Lider du af tandlægeskræk sætter vi ekstra tid af til din behandling, så dit behandlingsforløb sker i dit tempo og efter dit behov. Vi informerer dig også grundigt om dig behandlingsforløb, så der ikke opstår nogle misforståelser eller overraskelser. Vi gør alt for at minimere smerten og maksimere trygheden, når du er i behandling hos os. Derfor går vi op i den personlige behandling og relationen til vores patienter, så du føler dig tryg hos os. 

2. Høj faglighed og god erfaring

Vi har et dygtigt og dynamisk tandlægepersonale der alle har mange års erfaring. Vi arbejder ud fra dét mål, at behandle både forebyggende og tandbevarende, så du undgår at skulle betale for dyre behandlinger. hos Din Tandlæge i Vanløse er vi passionerede omkring vores arbejde. Derfor holder vi os hele tiden opdateret på den nyeste viden om tandbehandlinger og den mest skånsomme tandbehandling til vores patienter. 

3. Top kvalitet

Ud over vores erfaring kan vi også tilbyde topmoderne behandlignsrum med det nyeste udstyr. Vores tandklinik er nyistandsat, så du får topmoderne og klinisk behandling, når du vælger Din Tandlæge i Vanløse. Vi går op i kvalitet og stræber derfor hele tiden efter at øge kvaliteten af alle vores behandlinger. Derfor anvender vi moderne udstyr og det bedste materiale, der findes på markedet. Vi går aldrig på kompromis, men stiller høje kvalitetskrav til os selv, så vi fortsat kan garantere den bedste behandling der findes. 

Tagget ,