De bedste luksusure er brugte luksusure

Når først du har forelsket dig i at købe luksusure, kan det være en dyr fornøjelse. Men vidste du, at du faktisk snyder dig selv, når du køber dit nye ur fra ny? Der er nemlig mange grunde til, at det meget bedre kan betale sig for dig at købe dit nye luksusur brugt og der er altså ikke kun tale om finansielle grunde. Læs med videre for at finde ud af hvorfor eller find et ur her.

 

Værdiforingelse? Nej tak!

Vidste du, at det øjeblik du køber et nyt ur, en bil, et smykke eller lignende, så falder genstandens værdi? Det vidste jeg ikke før for nyligt, men der er heldigvis et nemt trick til at undgå det. Ved at købe det brugt siger du nej tak til værdiforringelsen, da den allerede er sket for dem, der købte uret i første omgang. På den måde sparer du penge og hvis du vælger at sælge det videre, er tabet heler ikke så stort.

Længere holdbarhed

Det, der nok er noget af det bedste ved at købe et ur brugt, er at du for samme beløb, kan få et ur i bedre materialer. Når materialerne er bedre betyder det nemlig, at uret holder meget bedre og på den måde kan du have dit ur i næsten en evighed og det kan gå i arv fra generation til generation, uden at vise tegn på, at det er flere år gammelt. 

 

Mulighederne er mange

Når du køber dit ur brugt, åbner du op for et hav af muligheder. Du behøver nemlig ikke være afhængig af, hvad der er på mode på markedet lige nu, men har måske flere årtiers sortiment at vælge imellem. Når du køber brugt lukker du altså op for mange flere valgmuligheder og øger derfor chancen for, at du finder netop dit drømme ur.

Vintage og genbrug bliver ikke mere in end det er nu

Vintage og genbrug er super meget in for tiden og det betyder, at du både kan spare penge, gøre noget godt for miljøet og ikke mindst få et super stilfuldt ur, som passer lige ind i den vintage vibe, der kører for tiden. Desuden er det lidt fedt at kunne sige, at man har et ur fra anden verdenskrig eller lignende.

Den oplagte – du sparer penge

Den er oplagt men også en helt vildt god grund til, hvorfor du skal købe brugt. Du spare penge og får samtidig mere for dem.

7 tanker om “De bedste luksusure er brugte luksusure

 1. Michaelkold.dk – Heej,
  Virkelig god læsning.
  På forhånd tak. Mikkel

 2. hej – Michaelkold.dk Det sku godt gået – god læsning Rigtig god dag, Benjamin

 3. Hawdy – Michaelkold.dk
  Helt vildt godt 😀
  Dbh, Asger B.

 4. Hawdy Jeg havde faktisk glemt jeres magasin, men fed artikel her! 😉 Benjamin

 5. Heja
  Ift. De bedste luksusure er brugte luksusure, hvor har i så de oplysninger fra. Jeg har oplyst min email adresse og i må meget gerne lige vende tilbage snarest. 😉 De kærligste hilsner, Oliver T.

 6. Michaelkold.dk Heey,
  Dejlig artikel 🙂
  Dbh, Liam Y.

 7. Heja, Michaelkold.dk Hvem siger det?
  Kærligst, Anna G.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *