Få en professionel partner inden for el installationer

Når du skal have installeret el til dit firma, din institution eller dit hjem, skal du sikre, at du får den bedste løsning for prisen. Det er derfor vigtigt at finde den rette el installatør så din garanti er sikret. TIKMA i Silkeborg er din grønne mulighed for at få en professionel partner inden for el installationer og andre former for el-, sikrings-, og netværksarbejde. TIKMA garanterer energioptimering til gode priser. Gå ind på TIKMAs hjemmeside elektriker silkeborg og se mere, eller læs med her, hvor du får en kort introduktion til TIKMA.

Elektriker i Silkeborg og omegn

TIKMA blev stiftet i 1992 i Silkeborg, og har siden udført opgaver både for private, erhverv og institutioner i både Silkeborg og omegn. TIKMA byder på grønne løsninger, med den rette balance mellem værdi for miljøet og for dig. 

TIKMA kan tilbyde både professionel vejledning og sparring, enerigoptimerende løsninger og et samarbejde, som vil komme dig til gode igen og igen. 

Samarbejdspartner til erhverv

Som erhvervs elektriker kan TIKMA tilbyde en lang række muligheder ved et samarbejde. Om der er behov for belysning, hvidevarer, ventilation, klimaanlæg, energivejledning, el installationer eller noget helt andet, så står TIKMA klar til at optimere din situation, og finde en løsning som passer til din virksomheds behov. 

Institutionernes elektriker

TIKMA har i mange år været elektriker for en lang række institutioner, både i det private og det offentlige. Her er samarbejde igen nøgleordet, hvor TIKMA fokuserer på at skræddersy løsninger, som passer til den enkelte institutions behov. Derfor dækker punkterne for hvad TIKMA kan tilbyde også en lang række tilbud, såsom el installation, netværk & kommunikation, belysning, indeklima, varmepumpe og energivejledning, bare for at nævne nogle få. 

Arbejder for vedvarende energi – også i hjemmet

Hos TIKMA har det længe været i højsædet at skabe grønnere løsninger, med stort fokus på vedvarende energi. Mulighederne er mange, og på elektriker silkeborg kan du læse forskellige cases, hvor vedvarende energi er blevet inkorporeret i el installationen. 

En mulighed er til det private hjem, hvor et IHC-anlæg giver centralstyring på alt, lige fra alarmen til lysstyring, så uønsket lys slukkes automatisk når for eksempel alarmen tilkobles. Dette er en simpel, moderne og grøn løsning, med den enkle kombination af lys og alarm fra en centralstyrende panel i huset. 

TIKMA står altid klar til at besvare spørgsmål, så tøv ikke med at gå ind på deres hjemmeside og tage kontakt allerede i dag. 

Tagget , ,

4 tanker om “Få en professionel partner inden for el installationer

 1. Godt gået
  Spændende og interessant læsestof
  Venligste hilsner. Milas S. W.

 2. Michaelkold.dk – Konge artikel,
  God artikel
  Rigtig god aften. Andrea J.

 3. Michaelkold.dk Heja, Jeg er godt nok fan – det må jeg indrømme
  Asger

 4. Konge artikel – Michaelkold.dk
  Har lige læst artiklem om Få en professionel partner inden for el installationer, men jeg føler der mangler en afslutning. Kommer i til at følge op på denne? 🙂
  Mille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *