Få flere nye kunder med SEO

Det er de færreste virksomheder, der ikke kunne tænke sig flere kunder og idag bruger de fleste mennesker internettet, når de skal finde en ny leverandør eller et produkt. Så langt er de fleste virksomheder også med og de har brugt en formue på at have en flot og indbydende hjemmeside, der fortæller om alle deres fortræffeligheder og hvad de kan. Desværre glemmer mange, at det i dag ikke er nok. Der er hård konkurrence og det er her SEO kommer ind. SEO eller søgeordsoptimering, som det også hedder er et værktøj, der bruges for at Google eller andre søgemaskiner kan finde din hjemmeside og dine produkter. Google beslutter derefter om din hjemmeside er vigtigere og mere relevant end andre hjemmesider og deres produkter og lægger din hjemmeside, højt når der søges. Statistisk set ved man, at for at en hjemmeside skal findes og et evt. salg findes sted, skal hjemmesiden ligge på side 1 og helst i top 3. Det er tæt på 100% af alle, der ender med at klikke på en af de øverste på siden.

Få et bureau til at lave dit SEO

Hjælp til SEO Århus af et bureau eller gør det selv. Det er selvfølgelig ofte et spørgsmål om penge og det er muligt selv at lave sit SEO arbejde, men det er et tidskrævende arbejde, også selvom det på bundlinjen kan betale sig. Derfor er det en god ide at få et bureau til at gøre det. Især hvis du er i tvivl om du har tiden eller overhoved syntes det er sjovt selv at sidde med.

Start med SEO, før du får lavet en hjemmeside

Mange laver desværre den fejl, at de starter med at få lavet en hjemmeside og bagefter finder ud af at der er behov for SEO, i stedet for at lave deres hjemmeside på baggrund af en SEO analyse. Det betyder ofte, at der skal laves et dobbeltarbejde med at få lavet nye sider på hjemmesiden og der skal laves nye tekster på baggrund af analysen, så dine produkter kan findes. Du kan have markedet bedste produkt og priser, men hvis dine kunder ikke kan finde dig, ender de med at købe hos den af dine konkurrenter, der er bedst til at lave SEO.

 

5 tanker om “Få flere nye kunder med SEO

 1. Hey – Michaelkold.dk
  Sku velksrevet! 🙂
  Fortsat god dag. Saga C.

 2. Michaelkold.dk – Godt gået, Mega dejligt med en god nyhed.. ;-P På forhånd tak. Frederik F.

 3. Heey – Michaelkold.dk Så enig! Uanset hvad andre siger ;-P
  Liam

 4. Howdi, Michaelkold.dk
  God læsning Pft., Clara K.

 5. Michaelkold.dk Heja,
  Det var sku alt tiden værd! Fortsat god aften. Lucas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *