FAQ om konfirmationstaler fra festsangetaler.dk

Skal du skrive en konfirmationstale til din søn eller datter? Det kan være svært lige at finde ordene og sammensætte den perfekte tale, da det skal være den rette balance mellem at være personlig og inspirerende, men den skal samtidig også gerne have et element af underholdning og være lidt sjov. 

Hos festsangetaler.dk kan du finde hjælp til at skrive din konfirmationstale. Her kan du læse inspirerende idéer og tanker til din skriveprocess. Derudover kan du også kontakte festsangetaler.dk, som sidder klar til at skrive talen for dig. Gå ind på konfirmationstalen og læs mere, eller se med her hvor du kan få svar på dine spørgsmål i en FAQ om konfirmationstaler:

Hvilket format skal jeg skrive min konfirmationstale?

Du skal overveje hvorvidt det blot er den ene part, enten mor eller far, som skal tale, eller om begge sammen vil stå og tale. 

At lave talen sammen giver en fed pingpong detalje når begge parter står sammen om talen. 

Særligt er oplevelsen også for konfirmanden, da det er ekstra specielt at høre far begge sine forældre på samme tid, når både mor og far tager ordet sammen og dedikerer flotte ord til konfirmanden. 

Hvordan kan jeg forberede mig til at skulle tale?

Det er meget forskelligt hvordan personer håndterer tale situationer, hvor du skal holde en kortere eller længere tale foran en større eller mindre forsamling. 

Hvis du hører til den gruppe mennesker, som nærmest mister ordene, når mange øjne er rettet mod dig, så følg dette råd: skriv talen ned og øv dig på at sige den højt. Ved at skrive den ned, så har du allerede været igennem processen hvor din hjerne genkender ord og vendinger, som bliver lagret til næste gang du skal sige den højt. Dermed kan du eventuelt nøjes med at medbringe stikord, hvis nu du mister den røde tråd undervejs. 

Hvad kan festsangetaler.dk tilbyde mig?

Festsangetaler.dk står klar til at skrive din konfirmationstale for dig.

Når du vælger at blive kontaktet vil du blive ringet op til en snak om forventninger til talen og indholdet.

Herefter vil du få tilsendt et skema til stikord, som du skal udfylde. Her handler det om at skrive en masse personlige stikord ned om konfirmanden, både om deres personlighed, deres liv, deres drømme og håb, og generelt alt der kunne høre til i den konfirmationstale. Hvis du i forvejen har skrevet lidt tekst til talen, kan du også indsætte dette, og så vil festsangetaler.dk inkluderer det i talen. 

Ud fra stikordene får du tilsendt en færdig tale, så du er klar til den store dag!

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *