Fordelene ved at pantsætte guld

Hvis du ligger inde med smykker af guld eller andet af guld, så kan du med fordel pantsætte det, istedet for at optage lån, hvis du har behov for penge lige nu og her.

Guld er penge værd – det ved vi alle, og guld er altid godt at ligge inde med. Istedet for optage dyre banklån, eller andre former for lån, hvis du har behov for penge lige nu og her, så er det altså en rigtig god idé at pantsætte dit guld, da det ikke kommer til at koste dig noget som helst. Der er hverken renter på, og du ender heller ikke i RKI, hvis du ikke har mulighed for at købe dit guld tilbage.

Fordelene ved at pantsætte sit guld

Der er en hel del fordele, ved at pantsætte sit guld. 

  • Det er nemt at pantsætte sit guld hos pantsat.dk. Du kan ansøge online, eller du kan booke et fysisk møde i deres butik i København K. Ved et fysisk møde undgår du ventetid, som der ellers kan forekomme ved en online ansøgning. 
  • Er du registreret i RKI er det ingen hindring for dig, hvis du ønsker at sælge dit guld. Din privatøkonomi spiller heller ingen rolle. Du bliver ikke vurderet – det er kun guldet, som du indleverer, som bliver vurderet. 
  • Hos pantsat.dk får du altid pengene for dit guld udbetalt med det samme, når du har indgået en aftale vedrørende dit guld med pantsat.dk 
  • Du har altid mulighed for at købe dit guld tilbage når som helst – og du kan også købe det tilbage før tid.
  • Har du ikke mulighed for at købe dit guld tilbage, så bortfalder retten til at købe guldet, og jeres handel vil blive betragtet som et endeligt salg. Det gode er dog, at du ikke ender i RKI eller i debitorregistret, hvis du ikke kan købe dit guld tilbage. 
  • Når du handler med pantsat.dk bliver der altid lavet en kontrakt, så aftalen foreligger helt klart. På den måde kan der ikke opstå ubehagelige misforståelser og overraskelser, og du er sikret, at du kan købe dit guld tilbage til den aftale pris. 
  • Pantsat.dk har det absolut bedste guldpris og derfor kan du være sikker på, at du får en rigtig god pris for dit guld, som du ikke vil få andre steder.

Når du pantsætter dit guld, behøver du ikke gå af med smykker eller lignende som tit kan have en stor værdi for en. Du har altså muligheden for at beholde dit guld, selvom du står og skal bruge penge her og nu, og du behøver derfor ikke sælge det.