Guide: Sælg dit guld – det har aldrig været nemmere!

Guld er penge værd, og derfor kan det være en god idé at overveje og sælge sit guld, hvis du ligger inde med guldsmykker, som du ikke benytter mere. 

Strakssalg er specialister i at opkøbe guld, og de er også interesseret at opkøbe dit guld, og derefter sælge det for dig. Det er super nemt og enkelt.

sælg guld fungerer således:

  • Første trin i processen er at finde dit guld og dine guldsmykker frem, som du ikke bruger mere. Det kan være alt lige fra halskæder, armbånd, ørering eller noget helt fjerde. 
  • Efterfølgende udfylder du en online formular hos strakssalg.dk – helt gratis og uforpligtende, og det tager ikke meget mere end to minutter. I formularen skal du oplyse al relevant viden omkring dine smykker, og vedhæfte billeder, så det er til at se smykkerne, og derved er det også nemmere for strakssalg.dk at fastslå en god pris til dig på dit guld. 
  • Når din ansøgning er modtaget, går strakssalg.dk i gang med at vurdere dit guld, og udfra denne vurdering modtager du et tilbud, og så er det bare at takke ja eller nej, alt efter om du finder tilbuddet tilfredsstilende. 
  • Takker du ja til tilbuddet på dit guld, så er det bare at få sendt guldet afsted til strakssalg.dk, og når de har modtaget dit guld, modtager du straks din betaling direkte på din bankkonto. 

Der er altså mange fordele ved at benytte sig af strakssalg.dk, da processen er super hurtig og helt lige til. Med andre ord: Så ved du altså hvad du har med at gøre, når du benytter dig af strakssalg.dk

Hvis man handler privat kan det til tider være en besværlig, og en yderst langsommelig proces, men med strakssalg.dk er processen effektiv og hurtig. 

Privatsalg kan også være risikabelt i og med du ikke kender personen du handler med, og måske kommer du til at sælge dit guld alt for billigt, og det ville jo være ærgerligt! Hos strakssalg.dk opnår du altid en fair pris, og dit guld bliver altid vurderet af profesionelle fagfolk, som har mange års erfaring inde for faget. Ved privatsalg kan du også riskikere at blive snydt, da man jo ikke altid kan gennemskue folks reelle hensigter.

Hos strakssalg.dk kan du være helt rolig og tryg ved processen, og du opnår fuld gennemsigtighed, ved at handle med strakssalg.dk. De holder altid, hvad de lover, og du kan altid være sikker på at få din betaling for dit guld. 

 

En tanke om “Guide: Sælg dit guld – det har aldrig været nemmere!

  1. Michaelkold.dk Fedt, Kan i ikke sætte nogle kilder på når i skriver nyheder?
    Marius

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *