Huskeliste til festivalsgæster

Det er de færreste festivalmennesker der ikke har haft \’the time of their lives\’, det skulle lige være dem der kun var afsted de år med det værste vejr. Men de af os der én gang har været på en festival uden oversvømmelser, kan også nikke anerkendende til at nogle har ikke styr på det med at være på festival, mens andre virker helt professionelle. 

Men hvad skiller ulvene fra fårene når det kommer til at overleve en festival, og er der en huskeliste der kan gøre forskellen? Det er der, og du finder den herunder. 

Du skal have styr på dit udstyr

Første regel er aldrig at komme uforberedt. Hvis du kommer uden de fornødenheder som du ved at du får brug for i løbet af ugen, så er du dårligt sat fra start og så er der gode chancer for at du kommer bagud. Du har dine festival basics:

 • Det helt klassiske beer pong bord er en god måde at bruge mange timer ude i solen med dine kammerater uden at blive alt for fuld – her antager vi at i selvfølgelig skifter ud i spillere.
 • Telt, hængelås og depottelt. Hvis i er mange mennesker afsted kan et ekstra telt til alt jeres grej være med til at give det ekstra plads i campen – noget der altid er en mangelvare på store festivaler.
 • Fodbold – fordi danskere spiller ølbowling i stride strømme på festival, og nede på pladsen kan det være svært at låne en fodbold af en anden camp uden at komme til at betale dyrt for det. 
 • Mad der kan holde sig. Hvis du tager mad med hjemmefra kan du spare flere tusinde kroner. Festivalsmadboder er lækre, men du kan altså ikke leve af dem i over en uge, det bliver for meget på et tidspunkt. 

Derudover er der nogle gode festivalstips der hjælper dig med at navigere dig igennem mange dages druk og dårlige soveforhold hvor timer ikke er det man får mest af – dem finder du herunder.

 • Vand er virkelig det værd. Hvis du glemmer at drikke vand i løbet af en dag, så kommer du til at betale for det og festivaler er ikke det bedste sted at have helt forfærdelige tømmermænd. Det kan du heldigvis kurere med multivitaminpiller og god mad (som du selvfølgelig har taget med hjemme fra)
 • En lur kan gøre forskellen. Du skal ikke være bleg for lige at tage et par timer ude i solen – det gør forskellen om aftenen. 

4 tanker om “Huskeliste til festivalsgæster

 1. Fedt
  Jeg er meget imponeret over nyheden. Jeg har selv gået med tanken i en længere periode og ift. Huskeliste til festivalsgæster, så er det bare utroligt godt skrevet
  Pelle

 2. Michaelkold.dk – Hey, Jeg undrer mig lidt over titlen, men ellers god læsning! Konrad

 3. Godt gået, Michaelkold.dk
  Fede billeder i bruger
  Dbh. Elias G.

 4. kære Fedt fedt fedt! ;-P
  Venlig hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *