Konkurrencer til drengeaftenerne

Hvis du står i disse tider og skal arrangere en lille kom-sammen for dig og kammeraterne, så er der garanteret lagt i kakkelovnen til en masse gode øl og lidt venlig konkurrence – men hvilke spil er bedst til hvor mange gæster, og er der nogle der sætter en stemning bedre end andre? 

Denne artikel er en hyldest til drengeneaftenerne hvor der bliver slynget gode røverhistorier over disken – du finder et par klassiske indspark og lidt inspiration herunder.

Poker

Er en af de mest klassiske herrespil derude, og hvis du er god til Poker regler og at holde et stift ansigt, så kan du måske tjene en skilling på at holde arrangementet. Poker er en virkelig god måde at få både hjernen og konkurrencegenet i gang. 

Det er også de færreste der ikke går op i det, hvis der bliver smidt lidt penge i puljen. På den måde er du også sikret at dine kammerater holdet fokusset hele spillet igennem – for det gør bare aktiviteten lidt sjovere, hvis alle er dybt optaget af det.

Ølsmagning

Hvis du ved at dine venner er til special øl, ville det være en utrolig god aktivitet at kaste jer ud i. Med et hav af forskellige specialøl er der også lagt i kakkelovnen til en god aften. Du kan med fordel lave både blindsmagninger og quizzer til øllene og udvælge en række forskellige præmier – så er du også sikret at der bliver holdt fokus hele vejen igennem. 

Andre gode småting

Herunder finder du en lille liste over ting du bare skal have, hvis du virkelig er ude på både at imponere og garantere en god aften for alle dine gæster.

 • En grill der passer til publikummet.
  Der er få ting der imponerer ægte mænd som en stor grill der kan det meste. Ved at være foran og enten købe (eller låne) dig til en er du garanteret billige point fra start – og utrolig vellavet bøffer.
 • Stort bålsted
  Et stort bålsted er utrolig godt at have, uanset om i kommer til at bruge det eller ej. Der er ingenting der sætter en god stemning som et stort bål, og ligesom med biler gælder størrelsen på bålet selvfølgelig også.

  Hvis du ved at et bål vil blive taget imod med åbne arme i din vennegruppe, kunne du med fordel arrangere at i også lavede mad over det. Der er få ting der smager lige så godt som mad lavet over bål.

10 tanker om “Konkurrencer til drengeaftenerne

 1. Godt gået – Michaelkold.dk
  Har i et nyhedsbrev? 😉
  Pft.. Hugo A.

 2. Hejsa, Michaelkold.dk
  Super godt at se i er kommet i gang med at skrive igen! 😉 På forhånd tak. Leonora

 3. Hullehøj Michaelkold.dk
  Så kom der noget der havde min interresse!
  De kærligste hilsner

 4. Heey – Michaelkold.dk Fin læsning Rigtig god aften. Hugo

 5. Godt gået Fin artikel
  Rigtig god aften. Maja G.

 6. kære Michaelkold.dk
  Meget interessant læsning her!
  På forhånd tak, Pelle Q.

 7. Hejsa
  Jeg har nogle emner jeg godt gad at læse om hos jer. Er det muligt at komme med anbefalinger til jeres næste artikler?
  Venlig hilsen. Vilma Q.

 8. Hey Jeg havde faktisk glemt jeres magasin, men fed artikel her! Venlig hilsen, Ellie D.

 9. Michaelkold.dk Heej, Tak for en god artikel Dbh. Konrad N.

 10. hej, Michaelkold.dk
  Jeg havde faktisk glemt jeres magasin, men fed artikel her!
  Dbh, Agnes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *