Kvinder tænder også på dogging: Vilde med sex i det fri

Når forår og sommer nærmer sig, begynder sæsonen for dogging rundt om i Danmark også. Den frække sextrend som foregår, når temperaturerne er til seksuelle aktiviteter udenfor, er i de seneste 10 år blevet mere og mere populært.

Vil du gerne møde singler og par til sex i det fri? Så tjek den her side ud: Dogging-fun På siden kan du oprette et medlemsskab til en rigtig rimelig pris: 300 kr for 1 års medlemsskab.

Med et medlemsskab får du adgang til at lave sexaftaler i det fri. Du kan kontakte andre medlemmer, kigge på billeder, deltage i grupper og forummer. Bliv medlem af et frækt onlineunivers med ligesindede, som elsker dogging i den frie natur. 

Hvad er dogging? Dogging kaldes også sex i det fri og foregår mellem to fremmede eller flere personer, som ikke kender hinanden. Ofte kan en kvinde være i centrum for forskellige mænds leg. 

Det skønnes at ca. 30.-40.000 danskere fornøjer sig med dogging, og fænomenet er især populært blandt de 40-60-årige. 

Hvad tænder kvinder og mænd på ved dogging?

Sex i det fri tænder nogle urinstinkter i begge køn, udtaler sexolog Joan Ørting til BT:

Alt omkring sex i det fri tænder begge køn. Kvinder elsker det frie og ungpige-agtige ved det, imens mændene har det her urinstinkt, hvor de tænder på at hive kvinden ind i en busk og tage hende dér.

Ifølge Ørting burde alle danskere dyrke sex utraditionelle steder i ny og næ, da sex i det fri giver krydderi til parforholdet og er med til at styrke det:

Man skal ud i det fri og mærke det sjove. Vanesexen ødelægger det hele. Nu skal vi være bondepige og bondedreng igen, udtaler hun til Metroexpress.

Dogging åbner dermed op for nye sider af seksualiteten: Det eventyrlystne og det ekshibitionistiske, dvs. at dyrke sex, mens andre ser på. 

Har du lyst til at finde en sexlysten legekammerat eller måske flere, så kig på Dogging-fun hvor du kan oprette en profil og komme i kontakt med andre, der leder efter uforpligtende sex i det fri. 

Hvor kan du møde sexlystne kvinder til dogging?

Når du har lavet en aftale med en interesseret kvinde på f.eks. hjemmesiden sex i det fri, kan du på et kort finde steder nær dig til dogging. På strande kan du dyrke sex i den frie natur, mere eller mindre uforstyrret. Strandene er som regel ret uforstyrrede og ugenerte. Du kan læse vurderinger af stederne fra andre brugere, inden du vælger tid og sted for din sexaftale.