Oplev skønne Koh Samui i Thailand

Thailand er et perfekt rejseland, da du kan opleve lidt af alt det, man gerne vil på en ferie. Du kan nemt rejse med børn og ældre, da befolkningen virkelig er hjælpsom og imødekommende, og landet er utrolig nemt at rejse rundt i. Et af de unikke steder, du bør opleve på din rejse gennem Thailand, er Koh Samui. En lille paradis ø, der er beliggende i det sydlige Thailand, som er indbegrebet af paradis med hvide sandstrande, palmer og azurblåt hav. Her kan du både nyde en afslappende ferie under en parasol, hvor dagen kun byder på store beslutninger som, hvad du skal spise til frokost, eller om du skal bade i poolen eller havet. Men du kan samtidig også få en mere aktiv ferie, hvor du oplever alt det, Thailand og Koh Samui har at byde på – og det er ikke så lidt. En ideel ferie på Koh Samui vil være, hvis du kombinerer det og får lidt af begge dele; afslapning og oplevelser. Og det er der rig mulighed for. Oplev Koh Samui på bedste vis med kultur, natur og dyrelig. 

 

Smukke kulturoplevelser 

I den nordlige del af øen finder du øens Big Buddha tempel, som er en af de ting, øen er særlig kendt for. Det er en 12 meter høj guldbelagt Buddha, der sidder og troner ud over øen, som kan ses på flere kilometers afstand, ja selv når du kommer med fly. Der er særligt smukt ved solopgang eller solnedgang, så hvis du vil se Buddhaen på smukkeste vis, så er det anbefalelsesværdigt. For at imødekomme kulturen og religionen i Thailand skal du dække både skuldre og knæ, og det gælder for både mænd og kvinder. Det er desuden noget, du skal gøre alle steder ved religiøse områder.  

Unik natur

Der er en vanvittig smuk natur i Thailand, og det ved alle, der har været der. Det er naturligvis også gældende åp Koh Samui, hvor du kan opleve et utal af vandfald og smukke vandrestier gennem junglen. Der er rig mulighed for at bade i de smukke vandfald ligesom du kan gå en smuk tur gennem junglen. To af de mest kendte og flotteste vandfald, som du begge kan besøge på en dagstur, er Nu Muang 1 og Nu Muang 2, og synet er virkelig unikt, når du kommer ind og ser det gennem junglen. Der er masser af muligheder for at opleve naturen i Thailand, og du kan nemt komme afsted med TukTuk eller taxa. Det kan dog være en idé at aftale med chaufføren, at du bliver hentet igen, da der nogle steder ikke er forbigående trafik særlig ofte. 

Rigt dyreliv 

Der er et rigt dyreliv i Thailand generelt, og det er ingen undtagelse på Koh Samui. Er du til de fantastisk smukke dyr, elefanterne, så bør du overveje at besøge Samui Elephant Sanctuary. Det er et sted for elefanter, der er reddet fra det barske liv i turist industrien, hvor de nu et stille og fredeligt hjem, hvor de ikke bliver mishandlet længere. Selvom stedet er åben for besøgende, så er det et mere etisk turistbesøg, da elefanterne her ikke er udsat for mishandling og får lov at være i fred i naturen, hvor du ikke kan ride på dem, som de typiske turistbesøg giver mulighed for. 

Du kan til gengæld se dem være i deres ægte omgivelser, og du kan fodre og bade dem og få lov at komme helt tæt på de store og vilde dyr. Du bør dog behandle både dem og området med respekt, da det er vilde dyr, her er tale om, og det kræver sin respekt. 

Find mere info travelday.dk