Sådan gjorde jeg mit liv nemmere når jeg har med el at gøre

Ved du heller ikke, hvad en M8 eller en M12 er? Tror mig, det gjorde jeg heler ikke. Faktisk kan jeg garantere, at jeg vil se rimelig tomt på dig, hvis du spørg mig om kabler, elkomponenter eller hvordan man sætter en lampe op. Jeg er ikke en haj, når det kommer til el installationer, men heldigvis er der andre, der er det og internettet er fyldt med dem. Internettet har faktisk gjort mit liv noget nemmere, når jeg skal have fikset noget i huset. Uanset om det er at få lagt nye kabler, sætte fjernsynet til eller få en lampe op. Er du ligesom mig? Så bare rolig, din arme far kan snart stoppe med at svare på dine spørgsmål, for der er råd for det hele. Bare følg disse tre råd som har gjort mit liv så meget lettere. 

Køb aldrig det billigste bare for at spare penge

Hånden på hjertet, jeg er den første til at indrømme, at jeg gerne vil gøre et godt køb og spare lidt på de trælse udgifter. Men lær fra mine erfaringer, kabler og elkomponenter er ikke det sted, hvor du har lyst til at spare penge, uanset hvor fristende det kan virke. Det skyldes, at kvaliteten hos de billigere producenter ofte ikke er særlig god. Det er ofte ikke et problem, når vi køber tøj eller andet, men med den slags er det bedre at købe det gode end det billige, da du så ikke skal betale for det igen, hvis det går i stykker og desuden heler ikke risikere en sikkerhedsrisiko.

Få altid tre tilbud – sådan lærer du markedet at kende

Selvom du aldrig bare skal købe det billigste, er det heler ikke klogt bare at gå efter det dyreste, blot fordi det er dyre end det andet. Typisk gør du dig selv en tjeneste ved at få tre tilbud fra tre forskellige producenter. På den måde kan du se, hvad der er rimeligt og urimeligt. Hvis den ene ligger super meget under de andres priser, er det ikke den leverandør du skal gå med og det samme gælder selvfølgelig også omvendt.

Få hjælp af en elektriker

Det er ikke den sjoveste udgift, det kan vi godt være enige om, men ikke desto mindre vil du takke dig selv for det, når du skal have installeret kabler eller lignende. Så slipper du også selv for bøvlet og er sikker på, at kvaliteten er i top.

 

8 tanker om “Sådan gjorde jeg mit liv nemmere når jeg har med el at gøre

 1. Michaelkold.dk Heej,
  Syntes der er en super fin artikel.
  Venligste hilsner fra, Alma

 2. Michaelkold.dk Hej med jer,,
  Ift. Sådan gjorde jeg mit liv nemmere når jeg har med el at gøre, hvor har i så de oplysninger fra. Jeg har oplyst min email adresse og i må meget gerne lige vende tilbage snarest. De bedste hilsner. Sofie

 3. Michaelkold.dk Hawdy,
  Det var sku alt tiden værd!
  De bedste hilsner, Alberte D.

 4. Michaelkold.dk – Godt gået, Tak for at dele info om emnet
  De bedste hilsner, Sofie H. H

 5. kære, Michaelkold.dk
  Det er bare lækkert!
  Mvh.. Emily V.

 6. Michaelkold.dk – Hej,
  Fedt Rigtig god dag. Emilie

 7. Fedt, Michaelkold.dk Nu læste jeg lige “Sådan gjorde jeg mit liv nemmere når jeg har med el at gøre” og jeg er ikke helt enig i jeres artikel. Det kommer jo meget an på hvem man er som person om man er til det eller ej.
  Mvh., Mille X.

 8. Hej
  Hvor kan jeg læse videre omkring dette?
  Valdemar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *