Sådan opbygger du en stor sidegesjæft

Hvis der er én ting covid-19 har lært de fleste mennesker, så er det at spare hvor spares kan. Mange mennesker er tvunget hjem fra job på ubestemt tid mens regeringen prøver at finde ud af hvordan de bedst tackler en fornuftig og bæredygtig genåbning af landet. 

Det er en kedsommelig proces for de mange mennesker der bare går derhjemme – kedsomheden (og manglen på en fast og god indkomst) er noget der har fået mange mennesker til at trække op i deres gamle sidegesjæft – kan du huske din? Alle har haft en. 

Hvis ikke du lige mener at have haft en sidegesjæft eller bare ikke mener at det er bæredygtigt længere, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenfor går jeg i dybden med et par gode måder at tjene lidt ekstra ind til dagen og vejen under covid-19.

Hvad kan en sidegesjæft?

En god \’side-hustle\’ som de også så fint kaldes på engelsk, er en ting som du kan blive ved med at vende tilbage til, som tjener dig penge når du har lyst til det. Det kunne eksempelvis være at du var en haj til at fikse cykler og godt kan tjene et par tusinde kroner ved at lave alle dine bekendtes cykler. 

Det er en god side indkomst da du ved at deres cykler skal fikses før eller siden og du ved at du er mere konkurrencedygtig på prisen end alle andre cykelhandlere. 

Hvis du er mere teknisk anlagt og har en naturlig flair for aktier, så Kom i gang med at handle aktier i en fart. Det er måske en af de bedste måder at tjene til dagen og vejen på – også en af de måder du kan miste flest penge på, men det giver vel sig selv at man har en risiko for at tabe penge ved at smide penge på dårlige aktier.

Hvad er en dårlig sidegesjæft?

Sådan som at bruge alle dine vågne timer på at oddse er en dårlig sidegesjæft med mindre du altid har vundet de kampe du har spillet på. Der er få ting der lægger lige så hårdt i kakkelovnen til gamblingproblemer som oddsing, og husk nu at du er ude på at tjene ekstra penge og ikke samle en ny form for afhængighed op. 

Sidst kunne du også overveje at pantsætte nogle af dine gamle ting, det er ikke en fantastisk måde at tjene penge på men det virker.