Tag retrostilen med indenfor med emaljeskilte

Hvis du også er forelsket i retrostilen og er vild med at tage gamle loppefund med indenfor, skal du helt sikkert kigge nærmere på de smukke emajleskilte. Disse fantastiske skilte er utrrolig populære i øjeblikket og ønsker du en personlig stil, så er emaljeskiltene et helt oplagt valg.  

Hvorfor vælge emaljeskilte?

Der er flere grunde til at vælge emaljeskilte til din indretning. Du kender måske emaljeskiltene fra de gamle mejeri- og isforretninger. Men var du godt klar over, at du kan få skiltnene i mange flere faconer, der netop gør dem oplagte til at skabe en personlig stil med? 

Hvilke typer kan du så vægle?

Ved en kort søgning på Google, finder du hurtigt ud af at skiltene er alt fra dørskilte, gamle Carlsberg skilte, sjove skilte, skilte med en sigende tekst og meget mere. Så uanset hvad du er til, findes der helt sikkert et skilt du kan bruge. Du kan for eksempel også vælge at gå efter skilte der er nyproducerede, så får du skilte med lidt nyere tekst og billeder. Eller er du i stedet til den helt gamle retro-stil, så skal du på jagt på diverse loppemarkeder, hvor du kan være heldig at finde de helt gamle originale Carlsberg skilte, Gulf skilte og meget mere.

Men hvor kan du bruge skiltene i indretningen?

Det er helt op til dig selv. Men da emaljeskilte er blevet utrolig populære, findes der et utal af skilte, som passer til stort set alle rum i huset. Du kan for eksempel vægle at pryde entrevæggen med skilte med fantastiske citater om familie og venner. Du kan vælge at have skilte, som passer ind i køkkenet. Du kan vælge at pryde hele gildesalen/baren med passende skilte. Du kan også vælge at hænge dem op på den ledige væg i garagen, hvor du alligevel ikke ved hvad der skal hænge. Det er blot forslag, det er kun fantasien der sætter grænser. 

Udover loppemarkeder, hvor finder du så skiltene? 

På Nicewall.dk finder du et stort og yderst varierende sortiment af emaljeskilte, uanset hvor du planlægger at hænge skiltene.
Tag et smut ind på siden www.nicewall.dk/emaljeskilte og find det eller de skilte som passer ind i din indretning og dit humør. Du kan jo vælge at have flere forskellige liggende og så skifte dem ud løbende. 
Vil du hellere have fat i de gamle skilte, så skal du på landets loppemarkeder.

God fornøjelse med jagten. 

3 tanker om “Tag retrostilen med indenfor med emaljeskilte

 1. Michaelkold.dk Fedt,
  Virkelig god læsning.
  På forhånd tak. Frederik

 2. Michaelkold.dk – Godt gået, Det er dejligt med gode nyheder for en gang skyld. 🙂
  Rigtig god dag, Theo H.

 3. Hej Michaelkold.dk Dejlig nyhed ;-P
  Mvh.. Hannah H.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *