To tricks til den rejseafhængige

Hvis du, lige som største delen af alle andre danskere, elsker at rejse og komme lidt væk fra hverdagens sus og dus så må du også nikke anerkendende til at vi mennesker er gode til at glemme de små vigtige ting – og det er også klart, der er jo så ekstremt mange ting man skal huske, specielt hvis man skal ud på en længerevarende rejse.

De fleste der har været ude på en længerevarende rejse ved også at der er utroligt stor forskel på de ting man bør og skal pakke. Når du bare skal en uge til Spanien har det du pakker absolut intet til fælles med det du pakker hvis du drager 2-3 måneder til eksempelvis Asien. 

Når vi drager længere væk og i længere tid er de ting vi skal huske ofte at lidt større vigtighed og de tricks man bruge til at lige være den ekstra tand smart er bare det vigtigere at få med – derfor finder du to solide trick herunder til den længerevarende rejse. 

1. Du bør finde et offline kort

Hvis aldrig du mener at have hørt ordet \’offline kort\’ før eller tænker at det er en dum tastefejl at lave når man mener analog kort så skal du til at blive en del klogere.

Der findes et hav af forskellige apps derude (som Maps.Me) der tillader dig at downloade et lokalt kort til din telefon for at derefter kunne tilgå det i alle døgnets 24 timer uden Wifi. Det ekstra smarte med offline kort på din mobiltelefon er at GPS\’er stadig virker selvom der intet wifi er, hvilket betyder at du kan bruge det så tosset som du vil. 

På den måde er du sikret aldrig nogensinde at fare vild, selvom de eneste vejskilte der er i miles omkreds alle sammen er på kinesisk.

2. Du bør holde dig opdateret

Lad os sige, selvom det måske virker lidt skørt, at der pludselig kommer en virus der sætter hele verdenen i bero, så er det bare helt vildt irriterende at være oppe og gå i bjergene i Nepal og så først opdage det når alle lufthavne og andet allerede er lukket ned. Ved at følge med i nye pressemeddelelser på diverse medie apps er du garanteret ikke at ende i en sådan situation. 

Ved at også have lokale (der hvor du er) pressemeddelelser så er du også garanteret lokalt vigtigt nyt – som eksempelvis en flodbølge. 

10 tanker om “To tricks til den rejseafhængige

 1. Godt gået
  Kommer i med en opfølgning? 🙂
  Rigtig god aften. Lily

 2. Michaelkold.dk Hej, Det kunne være fedt når i henviser til andre sider at i skriver deres info i bunden af siden så det er nemmere at finde. Mvh., Valdemar I.

 3. Michaelkold.dk Fedt, Jeg har faktisk selv skrevet omkring dette på min egen blog 😛
  Med venlig hilsen. Loui C.

 4. Michaelkold.dk – Hej med jer,,
  Det sku meget fint På forhånd tak. Nohr

 5. Howdi, Michaelkold.dk
  Jeg er fan – andet kan jeg ikke sige! Kærligst. Leonora H.

 6. Michaelkold.dk Godt gået,
  Det var tiden værd at læse – tak! Venlig hilsen. Anker

 7. Howdi
  God artikel, kan i ikke lige kontakte mig via min email? 😉
  Venligste hilsner

 8. Michaelkold.dk Konge artikel,
  Det sku lækkert 🙂
  Fortsat god dag

 9. Howdi Michaelkold.dk Helt vildt godt
  Venlig hilsen. Valdemar R.

 10. Hey – Michaelkold.dk
  God læsning
  Hugo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *