Tre tips til din gør-det-selv mandehule

Okay, så du har fået en mandehule og nu skal den have den helt store make-over. Men hvordan kan du gøre det til den sejeste og mest funktionelle hule, når du også har begrænset plads? 

Uanset om du har fået det gamle drivhus bagerst i haven, dig og din bedre halvdels gamle arbejdsværelse eller det lille depotrum under trappen, så skal det fikses op før du rigtigt kan flytte ind i det – men hvordan griber du det hele an og hvor starter man egentligt henne? 

Nedenfor finder du en liste over tre tips og overvejelser du bør gøre dig, før du begynder, for som de fleste ved, kan man ikke bare ændre byggeplanerne, når man først er kommet i gang. 

 1. Find ud af om du har brug for professionel rådgivning eller hjælp
  Selvom du måske ikke er meget for det, så er der en chance for at nogle af de renovationer du går med i hovedet er uden for dit kompetencefelt – og det er også okay, vi behøver ikke at være handymen alle sammen. Desuden er det slet ikke et krav, at det kun er handy handymen der må have en sej hule. 

  Hvis du har været så heldig at få overleveret et rum der er i god fysisk stand – altså ingen mug, gammelt træ, råd eller større renovationer nødvendigt, så bør du sætte dig ned og optimer pladsen og så få lidt rådgivning – eksempelvis fra altomteknik.dk til hvordan du bedst kommer i gang, og om der er nogle overvejelser eller NB\’er som du ikke lige fik med. 

 2. Iventaret – hvad skal det kunne?
  Før du går i gang med at købe motorcykelstand, dartskive og et mellemstort poolbord fra USA, så bør du overveje hvad det egentligt er, du gerne vil have ud af dit nye frirum. Fylder du alle dine drengedrømme ind i rummet, er chanceren at både dig og de besøgende du nu engang måtte have i hulen, kommer til at drukne i iventar – noget der desuden også skader mobiliteten.
 3. Tidshorisonten – kan jeg arbejde med den?
  Hvis du, ligesom rigtig mange andre, sætter klare tidsmæssige rammer for dig selv, kan det måske ville kunne spare enormt meget tid og stress, ved at hyre en midlertidig byggeven til at gå og hjælpe dig med renovationerne – hvem ved, vi mennesker lærer noget nyt hver dag, og hvis det er din første renovation af den slags du tænker, så kunne det måske være en idé, at have et par kyndige og erfarne øjne med. 

 

4 tanker om “Tre tips til din gør-det-selv mandehule

 1. Hawdy
  Godt med en masse nyheder – nu tjekker jeg op næsten dagligt på om der er kommet nyt.
  Mvh., Konrad X.

 2. Godt gået
  Det sku godt gået – god læsning
  Anna

 3. Michaelkold.dk Godt gået, Hvor ofte kommer der nye artikler?
  William

 4. Heey
  Godt med en masse nyheder – nu tjekker jeg op næsten dagligt på om der er kommet nyt. Kærligst. Mathilde X.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *