Vind med Circle K skrabespil

Hvad er skrabespil?

Skrabespil har eksisteret utroligt længe og er en af de mest populære måder at lave konkurrencer og lotterier på. Det er derfor heller ikke mærkeligt at mange er begyndt at spille dem og vinder en masse. Da det først begyndte virkede det sådan at du fik et stykke papir som var dit lod, som du ville skraber felterne af med en mønt. Herunder kom der nogle forskellige symboler frem, som så ville vise hvor meget du havde vundet. Det er stadig grund idéen i hvordan det virker i dag, men det er blevet langt større. Der findes et kæmpe hav af forskellige type skrabespil. Der er stadig de klassiske som du kan købe i forskellige butikker og skrabe med, som ofte går ud på at vinde penge. Men der er også kommet et væld af spil online, som du kan give dig i kast med på alle tidspunkter af dage. 

Circle K skrab

Mange virksomheder har fundet ud af at skrabespil er populære og bruger dem til en måde at lave markedsføring på. Det virker utroligt godt, fordi det hjælper til at bringe fokus på firmaet. En af dem der har valgt at gøre dette er Circle K. Ja, den tank som du allerede kender og bruger. De har forskellige former for skrabespil som kommer op i løbet af året, blandt andet sommerskrab og Spil Circle K juleskrab som kommer op på højtiderne. Her er der online skrabespil som du bare skal bruge din mobil til og ikke andet. Det er gratis at spille og kan derfor give dig rig mulighed for at vinde mange af de spændende præmier som et på højkant. 

Circle K skrab er også specielt fordi et spil kun tager få minutter og du ikke behøver tænke på det derudover. Det er nemlig derofr perfekt til når du venter på at bilen bliver tanket eller du bare lige skal udfylde en anden pause. Det er utroligt spændingsfyldt og kan give dig et lille ekstra boost i din hverdag. Præmierne er også vidt forskellige, så du kan være heldig at vinde rigtig meget. I den lille ende er der ting som franske hotdogs på menuen, men du kan også være heldig nok til at vinde store rejser. Det er derfor godt til dig som synes psillene er sjove og gerne vil have mulighed for at vinde alt muligt forskelligt uden at skulle investere så meget.